.

miercuri, 29 decembrie 2010

Cosulete din cascaval

-cascaval 500 gr
-foi de hirtie de copt
Mod de preparere:
Cascavalul se rade pe razatoare mica.Intr-o tava mai mare se aseaza o hirtie de copt,apoi ideal ar fi sa aveti niste cercuri cu diametrul de 10cm ca sa puteti presara cascaval in cercuri cam de acceasi dimensiune, dar daca nu aveti puneti cascaval in cercuri pline, pina umpleti foaia , cam la distanta de 2 cm unul fata de celalalt. Incalziti cuptorul , apoi puneti tava in cuptor si stati cu ochii pe geamul cuptorului pana vedeti ca , cascavalul a inceput sa se inmoaie. Pregatiti 6 cani de portelan cam de 7 cm inaltime,pe care le asezati cu gura in jos, apoi cu vf cutitului si cu o paleta , luati cate un cerc de cascaval inmuiatsi il asezati pe fundul cestii, lateralele sa cada pe langa ceasca. Lasati la intarit apoi le umpleti cu ce doriti. Sint fantastic de aratoase, numai ca necesita un pic de rabdare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...