.

luni, 15 august 2011

Friptura de iepure la tava

 Va trebuie:

- 1 iepure
-legume( cartofi, rosii, ardei gras, 1 ardei iute, ceapa)
-1 borcan de mustar de 320 gr
-1 lg de miere de albine
-piper, rozmarin, sare, usturoi
- 1 pahar de vin alb
- ulei
- supa de carne

1.Se ia iepurele se spala bine si se sterge cu un servet curat,


2.Din mustar, miere, usturoi , sare, piper, rozmarin si alte condimente, o 1 lg de vin ,se face un sos mai gros cu care se unge iepurele ff bine, apoi se lasa la frigider cam 2 ore intr-o punga .
3.Legumele se taie dupa preferinta, in cazul meu felii
 4.Se pregateste o tava mai mare, se unge cu ulei , se aseaza iepurele taiat in bucati

 -daca preferati puteti pune si niste felii de kaizer afumat
5. Deasupra se pun legumele, se toarna ulei si supa de carne


6. Se da la cuptor la foc potrivit  cam 1.1'2h, stropind din cand in cand cu sosul din tava
7.Cam cu aproximativ 1'2 de ora  inainte de a opri focul se toarna vinul

VA  DORESC , POFTA MARE!( poza de final , am uitat sa o fac , ptr, ca pofta a fost prea mare, asa ca .... ramane pe altadata)



Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...