.

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Gogosari in otet cu struguri

Inainte de a va  impartasi urmatoarea retea va invit sa vizitati  si sa va inscrieti daca doriti:
http://masterchef.ucoz.ro/

Haideti sa ne vedem si de reteta noastra!
Va trebuie :

gogosari 3 kg
struguri cu boabe mari 1.5 kg
otet din vin 0.5 l
apa 1 l
sare neiodata, piper boabe,foi de dafin, boabe mustar
miere sau zahar,( dupa gust)
ulei  -1 pahar
hrean, frunze de telina

Boabele de struguri se spala f. bine, iar gogosarii se curata ,se taie in 4 , felii sau se lasa intregi.
Apoi se face zeama asa:
- se pune otetul, apa, piperul, sarea,mierea sau zaharul si uleiul la clocotit.
 -cand da in clocot, adaugati  gogosarii, iar cand s-au schimbat la culoare , ii scoateti


Asezati in borcane gogosarii intercalati cu  boabele de struguri.
Daca lasati gogosarii intregi, umpleti cu struguri si asezatii in borcane.
Puneti fasii de hrean si frunze de telina(aici, am uitat sa pun), apoi turnati zeama fierbinte, cu atentie.

Credeti-ma , o sa va placa mai mult , boabele de struguri decat gogosarii. sant fantastici de buni!!!

SPOR LA TREABA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...