.

duminică, 20 noiembrie 2011

Musaca de post

Pentru cei carora adora musacaua, sa stiti ca puteti  sa o gatiti si de post.

Ne trebuie:
0.5kg cartofi
0.5 kg ciuperci(ghebe)
sos de rosii
1 vanata
1 cub margarina
2 cepe,sare piper
1 buc, cascaval de post sau br. tofu
1 cana sos alb.citeste toata reteta

 Fierbem cartofii, apoi taiatii felii.
Apoi caliti ciupercile sau ghebele cu ceapa,sare si piper.
Daca nu aveti felii de vinete in congelator,cumparati o vanata, feliati-o, presarati cu sare, lasati 20 min. apoi opariti in apa fierbinte , timp de 5 min.
Acum asamblam:
-ungeti un vas yena cu margarina
-apoi asezati un strat de cartofi felii

-urmeaza un strat de ghebe calite cu ceapa, iar deasupra sos de rosii


-puneti feliile de vinete

-faceti sosul alb din: apa, faina si un pic de delikat, putin piper
-turnati deasupra, apoi radeti cascaval
-dati la cuptor  vreme de 30-40 min la foc mic.
Serviti cald, alaturi de muraturi.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...