.

luni, 28 mai 2012

Ciuperci pane

 MMMM, eternele ciuperci, incarcate cu minerale si vitamine!!!
Haideti azi ,sa facem ciuperci pane, care le puteti servi atat reci, cat si calde presarate cu parmezan si cascaval
Ne trebuie:...citeste toata reteta


ciuperci champignon 
faina alba, oua,pesmet
sare ,piper, boia
ulei, cascaval(optional)
Ciupercile se spala in multa apa rece, iar coditele se scot si se fac separat, sau se pastreaza pentru alte peparate in congelator.
Se pregateste intr-un vas faina alba, in unul, ouale batute in care se presara sare, piper , boia, iar in altul pesmetul.

Ciupercile se dau prin ou, faina,ou,apoi pesmet.
Intr-o tigaie se incinge ulei, si se pun ciupercile tavalite.
Se lasa pana se rumenesc, apoi se scot pe servetele sa se absoarba uleiul in exces, apoi se presara cu branza, sau se servesc ca atare.
Pofta Buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...