5 kg rosii
2 kg ceapa
6 ardei iuti
busuioc, cimbru
3 kg gogosari
miere sau zahar
sare neiodata
aspirine
200 ml ulei
Spalati foarte bine legumele!Coaceti gogosarii, rosiile taiati-le felii si presarati-le cu sare.
Lasati rosiile sa lase zeama, apoi pregatiti un vas de tuci si puneti rosiile fara zeama ,la fiert.
Dupa ce ati copt gogosarii, curatati-i. Ceapa dati-o prin robot, scurgeti zeama si caliti cu 200 ml ulei si apa.
Dupa ce s-au fiert rosiile si s-au facut pasta, adaugati gogosarii, ceapa calita , ardeii iuti si blendati bine pana se face o pasta fina!
Adaugati condimentele , zaharul si mai fierbeti cam 30 min mestecand continuu.
Turnati in borcane si sticle ,adaugati aspirinele si sterilizati la cuptor cam 2o min.
Sa va fie de folos!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu