-conserva de sardele, lamaie,
-2 oua, castraveti,gogosari murati sau cruzi
-telemea , ceapa, masline,pateu
Mod de preparare:
Se indeparteza coaja de la o paine, rotunda bine crescuta,si se taie in trei foi ca la tort.Se umple tortul cu urmatoarea compozitie:
-prima foaie : se face o crema din sunca taiata marunt amestecata cu unt ,masline, gogosari si se unge aceasta foaie
-a doua foaie:conservele de peste se scurg de ulei,se paseaza si se amesteca cu unt,piper, zeama de lamaie ,pateu
-a treia foaie: unt frecat spuma, amestecat cu cascaval dat prin razatoare, oua fierte si ceapa taiata f.f.f marunt.
Cu aceasta crema se unge si tortul de jur imprejur. Apoi se orneaza dupa pofta si imaginatia noastra.Se tine la rece si se taie la masa pe masura ce se serveste. e foarte simplu de preparat chiar si pentru incepatori si se pastreaza proaspat si moale.
Ce pacat ca nu ai facut si poze....
RăspundețiȘtergereEu de abia m-am apucat de blogareala si nu am poze, si cum am timp putin....., Dar cu prima ocazie cand o sa il mai fac, o sa postez si poze!
RăspundețiȘtergerePupici!