Ne trebuie:
rosii
ardei grasi si gogosari
radacinoase( morcov, pastarnac,patrunjel, telina)
frunze de patrunjel, leustean si un pic de frunze telina
ulei, sare neiodata, aspirina
Cantitatile sant la libera alegere.citeste toata reteta
Legumele se spala si se curata de coaja.
Se dau prin robot prin razatoare, prima data radacinoasele.
Se incalzeste o oala de tuci, si se pune ulei apoi puneti radacinoasele cu un pic de apa si lasati cam 20 min., pana se inmoaie putin.
Puneti zarzavatul frunze taiat marunt si amestecati bine!
Puneti fierbinte in borcane, cu o aspirina, infiletati si dati la cuptor cam 20 min pentru sterilizare.
O sa va placa reteta ,pentru ca o sa puteti folosi zarzavatul la orice mancare doriti, fara ai schimba gustul
Sa va fie de folos!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu