O fac deseori ptr. ca in afara faptului ca e delicioasa, se face si rapid!
Ne trebuie:
1 l lapte
6 lg faina
2 z. vanilat
12 lg zahar tos
3 oua, 1 pc de unt
100 gr nuca cocos
100 gr nuca
250 ml frisca hulala
50 ml lapte
Se face o crema de vanilie asa:
-se amesteca faina cu 100 ml lapte....
citeste toata reteta
-laptele se fierbe , apoi adaugati laptele cu faina, z. vanilat, zaharul tos, ouale batute,sare si amestecati tot timpul sa nu se prinda.
-cand se ingroasa, dati la racit, iar cand se mai raceste puneti pachetul de unt si omogenizati bine
Bateti frisca cu laptele, conform instructiunilor de pe ambalaj .
Caramelizati nuca cu zaharul, apoi zdrobiti-o.
Pe o tava presarati nuca de cocos in strat mai gros, cca 5 mm, in forma dreptunghiulara/
Turnati crema de vanilie peste nuca de cocos, si intindeti cu grija .
Apoi intindeti pe crema de vanilie un strat de frisca si presarati nuca caramelizata.
Taiati straifuri , si rulati, ajutandu-va de o furculita.
Asezati ruladele invers pe platou, dati la rece 2 h, apoi serviti!
Observ ca-ti place Bucataras.ro si ale lui retete .Gaby este deosebita ...
RăspundețiȘtergereOnesta .
Nu am preferinte ptr. site-uri, ci doar ptr. retete deosebite!
RăspundețiȘtergeremoi qui adore la noix de coco je trouve ce gateau irrésistible
RăspundețiȘtergerebonne soirée