In primul rand vreau sa va arat de unde am comandat lapte condensat,pentru a face crema dulce de leche:
delatte.ro
Ne trebuie :
citeste toata reteta
foi dobos,
2 cutii delatte
1 lg es rom
1 pch. unt
Se amesteca un pachet de unt in crema de lapte de condensat( vezi reteta aici) si se amesteca bine,apoi se mai pune o lg de es. de rom.
Asezam cema intre foi.
Apoi facem glazura ,turnam deasupra, si dam la rece, prajitura taind-o a doua zi.
Va doresc pofta buna!
:( credeam ca ai facut crema aia scazuta in cutie. tot imi fac curaj sa incerc si eu. oricum arata delicios prajitura, dar ai uitat sa pui linkul pt reteta cremei
RăspundețiȘtergereScuza-ma am uiat sa pun linkul. acum l-am pus, Si referitor la crema. e aceea , doar ca am gasit o metoda mai sigura, pentru ca exista riscul de a exploda cutiile daca raman fara apa ! pupici ! pentru vizita si un an nou bun, insotit de la multi ani!
RăspundețiȘtergeresi daca au apa mereu mai exista riscul sa faca bum? oare a incercat cineva la noi metoda asta?
RăspundețiȘtergereCiteste aici si vezi cum ti se pare. Eu am ales varianta mai usoara , ptr. ca sant cam uituca.....si daca uitam sa vad daca mai are apa?Te pup
RăspundețiȘtergerehttp://www.adihadean.ro/2011/01/dulce-de-leche-pentru-incepatori
gata, m-am hotarat sa incerc cu fiertul cutiilor, in felul asta il pastrez in frigider si deschid o cutie cind am chef. te anunt sa iti spun daca a explodat ceva :)) merci de inspiratie si de link-ul lui Adi
RăspundețiȘtergereCu placere! Si astept vesti!
RăspundețiȘtergereSuper retete si prezentari pe masura. Felicitari.
RăspundețiȘtergereMersi munt, mai ales ca aprecierile, vin din partea voastra, care faceti, numai frumuseti!!!
RăspundețiȘtergere