.

miercuri, 29 decembrie 2010

Franzelute umplute

-1-2 franzelute
-1 pach. unt
-o canita de lapte
-1 cutie de pateu
-200 gr. de sunca sau friptura ramasa
-2 oua, un castravete acru,1 gogosar la otet
-1 lg-ta de mustar, sare, piper, ciuperci
-150 gr de cascaval

Mod de preparare:
Se scobesc de miez franzelutele, o parte de miez se inmoaie in lapte si se amesteca cu untul, pateul, sunca,cascavalul, ouale fierte tari si castravetele, gogosarul, ciupercile calite, toate tocate foarte marunt, se adauga si mustarul, sarea ,piperul. Se umple cu aceasta umplutura franzelele si se lasa o zi la frigider. Se taie felii groase cit un deget si se servesc ornate cu marar sau frunzulite de patrunjel verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...