.

miercuri, 29 decembrie 2010

Puisor in cuib

-salata boeuf, salata verde
-sunca , oua fierte tari, maioneza
-gogosari, boabe de piper,ridichi
-masline, morcov, scobitori

Mod de preparare:
Precizez ca am lasat la aprecierea voastra, cantitatile,in functie de musafiri.
Se face salata boeuf, se ia cu un polonic mic si ud salata, se netezeste cu cutitul, ( daca aveti cleste de inghetata, e perfect). Se aseaza pe farfurie cu fata plata in sus, iar dedesubt se aseaza o foaie de salata verde. Se face in cuib o gaura cu lingura cit un ou, , se introduce o felie de sunca in gaura, pe felia de sunca se aseaza o jumatate de ou umpluta , cu partea alba , bombata in sus. Se orneaza cuibul cu linii orizontale si verticale din maioneza si gogosar., (oul se aseza astfel incait sa semene cu un puisor: ochii din piper, capul dintr-un galbenus sau o ridiche infipta in ou cu o scobitoare,sapcuta din jumatate de maslina, ciocul din morcov). Pare un pic mai complicat, trebuie un pic de indemanare si imaginatie, care sint sigura ca noi , femeile, avem de la mama natura , destula. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...