.

marți, 28 decembrie 2010

Pasta de branza

Pasta de Branza

-1/2 kg de branza de vaci(grasa)
-200gr de telemea (grasa), sau branza de burduf
-100gr de unt,3 lg smantana
-piper, boia,marar
-ceapa (2,3 buc)






 Mod de preparare;
Branza de vaci se lasa la scurs daca are zer. Telemeaua se da prin razatoarea mica si se amesteca cu bz. de vaci, untul , piper, boia ,mararul taiat, smantana, ceapa taiata cit mai mic si scursa de zeama, pana iese o pasta omogena, care se da la frigider pentru citeva minute. Cu aceasta pasta se pot umple ardei grasi, care apoi se taie felii, sau se poate pune cu spritul pe felii de castravete taiate mai gros, sau se pot umple rosii.Aici in  prima poza am umplut sferturi de ardei gras.


 Iar aici pe felii de castravete. Imi pare rau ca nu am pozat separat. Cu alta ocazie.... Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...