.

duminică, 6 ianuarie 2013

Prajitura rapida

Cand aveti nevoie de ceva dulce, dar nu aveti prea mult timp la dispozitie, apelati la aceasta prajitura rapida.  Puteti sa o faceti si in zile festive.Folosim si niste praf de budinca, dar asta e!!!E gata intr-ora maxim,si poate fi servita!

2 pachete de foi pandispan
2pach. unt
1 borcan nutela..citeste toata reteta

es rom. es cafea
Zahar
1plic crem ole vanilie
 4 lg mac
glazura : 150 gr unt
            o cana zahar, 6 lg lapte,
            1 pc cacao  dr oetcher

Facem crema cu nutela:
- se lasa la temperatura camerei, untul
-se mixeaza untul si se adauga cate o lg de  nutela , nu toata odata( puneti cam 200 gr, sau cat vreti)

-se pune coniac, sau es de rom cu es de cafea
-se da la rece

Acum crema de vanilie:
-faceti crem ole, conform instructiunilor de pe plic

-mixati untul apoi adaugati cate o lg de crem ole, pana o incorporati pe toata
- adaugati cam 4lg de mac

-puteti  adauga zahar, daca nu vi se pare dulce
-dati la rece
Cat asamblam prajitura glazura se mai ingroasa un pic, deci sa o facem( vezi modul de preparare aici)

Eu am ales  un pachet de foi albe, iar unul cu cacao si am construit prajitura asa:
-o foaie alba, crema vanilie, o foaie cacao crema nutela,o foaie alba crema nutela, o foaie cacao, crema vanilie, o foaie alba




-turnama glazura usor ingrosata si dam la rece
-dupa o ora marcam modul de taiere
-taiem cu, cutitul  bagat in apa calda

-ornam cu cate o avelina de crema nutela pe fiecare bucata, si presaram perlute, sau cum vreti.
Sa va fie de folos, cand va grabiti si POFTA MARE!!( sa nu va grabiti prea tare, eu m-am cam grabit, se vede nu..?)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...