Ne trebuie:
un pachet foi lica
1 kg rahat
200gr. nuca
1lamaie,1 es rom
200gr margarina......
citeste toata reteta
Dati rahatul prin masina de tocat cu zeama de lamaie turnata in masina, pentru a nu se lipi de masina.
Apoi se pune la microunde pasta de rahat cam 1 min, pana se inmoaie un pic.
Scoateti , dati la blender, adaugati nuca, es de rom.
Apoi luati cate o foaie de napolitane si le ungeti cu crema, apoi le suprapuneti, apasand sa se lipeasca uniform.
Dupa ce le fixati , puteti face o glazura de post:
6 lg zahar
5 lg apa
4lg cacao,
6 lg ulei
Se pun pe foc pana se ingroasa putin, aveti grija sa nu se prinda, devine amara.
Raciti un pic, prin amestecare, apoi turnati pe prajitura, sau daca aveti toping prin casa , faceti ca mine:
daca nu rezistati! La mine a inceput sa dispara din ea, asa ca am decis ca, nu are rost sa mai fac glazura!O sa va placa , e usoara, un pic acruta, si se pregateste repede!
Pofta mare!
Simplu si bun ;P
RăspundețiȘtergerePapam des in copilarie...
E-he-he... Ce vremuri...
Imi facea mama cand eram copil,erau tare bune.Te pup!
RăspundețiȘtergereAsa-i ca ne aduce aminte de copilarie?......Va pup!
RăspundețiȘtergere