.

duminică, 30 decembrie 2012

Cordon bleu

Pentru  anul acesta ,de  revelion m-am gandit sa fac mai multe aperitive calde.
Sa trecem la treaba !!!!

Pentru aceste minunate rulade ne trebuie:
2 buc piept pui
8 bastonase cascaval..citeste toata reteta

4  oua , faina
piper ,sare, praf usturoi
16 feliute de kaizer afumat
250 gr  fulgi porumb

Se portioneaza fiecare piept de pui in 4 bucati.
Se fragezesc cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
Pe fiecare bucata de pui, se pun 2 feliute subtiri de kaizer afumat, un batonas de cascaval, apoi se ruleaza strans.

Pentru un finisaj frumos al ruladelor , prindeti cu scobitori.

Apoi , fulgi de porumb ii zdrobiti  si ii puneti intr-o farfurie,
In alta farfurie, puneti faina, iar in alta bateti ouale, cu sare, piper, si un vf de praf de usturoi.
Dati rulourile, cu grija, prima data prin  ou, apoi faina, iar ou, apoi prin fulgi, si puneti-le la prajit intr=o tigaie in care ati infiebantat ulei, la foc mic, pana se auresc frumos.

Lasati la scurs  si racit, pe servetele, apoi taiati felii.
Pofta buna!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...