joi, 29 septembrie 2011

Aperitiv cu branza si ardei pentru iarna

Este prima data cand incerc aceasta reteta. Am gasit-o intr-o revista si mi-a placut, astfel m-am decis sa o incerc!!

Va trebuie:
400gr branza delice (capra) de la Kaufland
0.4 l ulei
0.2 l otet
3 cepe rosii
6 ardei capia
150 gr. masline
cateva rosii uscate(numai daca aveti)
sare neiodata,3 lg. zahar
Se taie ardeii capia felii, si la fel , ceapa.

Branza se taie in dreptunghiuri.
Pe foc, puneti uleiul, otetul , zaharul,aspirine,sare, si se infierbanta toate, amestecand bine.

In borcan , asezati feliile de ardei,,ceapa, bucatile de branza ,maslinele si  rosiile uscate.
Eu am avut cateva rosii uscate, la borcan.
Apoi turnati sosul de ulei cu otet si celelalte ingrediente.

Inchideti borcanul si dati la beci.


Spor la treaba!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu