vineri, 21 septembrie 2012

Gogosari in otet

V-am prezentat gogosarii cu struguri, azi va prezint gogosarii in otet!
Ne trebuie:
gogosari 3 kg
otet din vin 0.5 l
apa 1 l
sare neiodata, piper boabe,foi de dafin, boabe mustar
miere sau zahar,( dupa gust)
ulei  -1 paharciteste toata reteta

frunze de telina
hrean,telina morcov

Spalam si curatam de seminte si cotoare gogosarii, apoi taiem in sferturi.
Punem int-un vas pe foc, apa, otetul, sarea ,piperul ,dafin, boabele de mustar, zaharul.
Cand da in clocot punem sferturile de gogosari, si le oparim pana se inmoaie ff. putin.

Scoatem apoi gogosarii opariti , ii asezam in borcane si decoram cu frunze si radacinoase.
Turnam lichidul ramas dupa oparire peste ei, apoi infiletam borcanele si le acoperim cu paturi, sa se racoreasca in voie!!





2 comentarii:

  1. Foarte buna reteta. Multumim

    Produse teleshopping cu 50% reducere: Kosmodisk, Relax and Tone, Vibratone, Ab Tronic X2, Magic Bullet, Go Duster, Bullet Express, Paint Zoom, Celluless, Go Duster. Livrare gratuita in 24 de ore oriunde in tara. http://www.reduceri50.ro/ Tel. 0736 041 641

    RăspundețiȘtergere