joi, 18 octombrie 2012

Ardei pentru umplut in suc de rosii

Fiind congelatorul full, am decis sa imi pun ardeii pentru umplut , la borcaan cu suc de rosii, ajutandu-ma cand fac ardei umpluti cu carne ,pun sucul de rosii la fiert cu ardeii.

Deci ne trebuie:
ardei capia(grasi)
suc rosii
sare neiodata
aspirina
borcane de 1.7 l
patrunjel verde..citeste toata reteta


Spalam ardeii, sii ii curatim de cotoare, spalam iar, apoi clocotim niste apa cu sare neiodata si oparim ardeii.
Ii punem unul in altul ,apoi ii asezam in picioare in borcan.
Punem cateva crengute de patrunjel verde deasupra.

Incalzim sucul de rosii( reteta o gasiti aici), si il turnam fierbinte peste ardeii, capsam ,punem aspirine, si dam la sterilizat in cuptor cam 20-25 min, la foc mic.

Dupa racire depozitam in camara, la rece.

Sa va fie de folos!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu