vineri, 31 august 2012

Sos de gogosari dulce




Va prezint un sos de gogosari in acelasi timp si iute si dulce, ca o dulceata de gogosari , dar iute!! Se potriveste  atat alaturi de branzeturi cat si de fripturi si aperitive
 Ne trebuie:
2 kg gogosari
0.150 ml otet
0.3  gr zahar
sare neiodata
3 ardei iuti citeste toata reteta


Legumele se spala apoi se curata de seminte si se taie in sferturi.



Se dau prin masina de tocat, cu sita fina!

Se pun intr-o oala de tuci, se adauga sarea si zaharul, respectiv otetul si se fierbe la foc ff. mic, mestecand din cand in cand.
Sosul e gata cand este de consistenta dulcetii!
Se toarna fierbinte in borcane si se mai sterilizeaza cam 20 min la cuptor!
Sper sa va placa!!
POFTA BUNA!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu