sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Snitele de pui cu fulgi de porumb


Prima data am mancat aceste snitele la un bistro de la noi, si mi-au placut extraordinar de mult.
Se ia 1 kg  de piept de pui....citeste toata reteta


Se portioneaza  pentru snitele, se bat , apoi se presara sare.
Se pune in farfurii separate: faina, 3 oua batute cu sare , busuioc, cimbru, boia si usturoi batut, iar in ultima ,fulgii de porumb.
 
Dam bucatile de pui  prima data prin, faina, ou, apoi fulgi de porumb.

Puneti la prajit in tigaie , la foc potrivit.

Scoateti pe sevetele pentru a se scurge uleiul, apoi serviti alaturi de  garnituri, sau salate.
Pofta buna la snitele de pui cu fulgi de porumb!!!
P.S.Am uitat sa pun poze de final, ca ne era tare foame...!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu