sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Fasole pastai cu smantana si carnati

Daca ati pus fasole pastai la borcan, faceti acest fel de mancare, care este la indemana, si foarte rapid.

Va trebuie:..
citeste toata reteta


-un borcan de 800 gr de fasole pastai
-2 cepe, piper
-marar,ulei, usturoi
-carnati afumati,
-400ml smantana
-2 lg faina, sare

Taiati ceapa marunt si puneti la calit cu ulei si putina apa.
Scurgeti fasolea si puneti-o peste ceapa, sa se caleasca.
Cand se evapora apa, adaugati carnatii, si lasati cam 15 min la foc mic.
Desfaceti faina, in cele 400 ml de smantana rece si turnati peste fasole.
Taiati mararul si usturoiul, feliute, si presarati peste compozitie.
Mai lasati cam 10 minute apoi opriti focul.
Serviti cu mamaliguta calda.
POFTA BUNA!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu