luni, 31 decembrie 2012

Rondele de ceapa pane

Interesant aperitiv mi s-a parut. Un pic cam dulce  pentru mine, dar alaturi de un sos de maioneza, salsa, niste branzeturi, etc, e chiar bun!!
Ne trebuie:
2 cepe mari
2 oua
un pahar cu lapte
piper
sare
faina

Prima data taiati ceapa rondele mai groase si o puneti in apa.....citeste toata reteta


Apoi faceti un aluat din lapte, faina, oua, sare, ca de clatite un pic mai gros.

Puneti la incins intr-o cratita ulei , ca pt o baie de ulei.
Fiecare rondea de ceapa, dupa ce le scurgeti bine de apa, o dati prin faina, apoi prin aluat si o puneti la
prajit. Aveti grija se prajesc ff. repede.

Scoateti , dupa prajire ,pe un servetel  la scurs.
Serviti alaturi de ce va place!!!


Un comentariu:

  1. le ador, dar nu am reusit niciodata sa le fac si eu acasa :(
    Un An minunat!

    RăspundețiȘtergere