Ne trebuie urmatoarele:
castraveti mici
ceapa de apa sau galbena
2 plicuri de pikant fix -dulce acrisor
zahar,
otet, morcov, telina frunze si radacini, usturoi
Se spala bine, bine castravetii.Se taie in patru sau felii.
Se curata si se taie ceapa pestisori sau rondele.
Se aseaza in borcane castravetii, alternativ cu rondelele de ceapa.
Se adauga morcovul taiat rondele, usturoiul curatat, si telina frunze si radacini.(anul acesta nu am mai pus morcov si telina)
Daca vreti sa iese mai picanti castravetii, puneti si cate un ardei iute.
Preparati apa asa cum scrie pe plicul de pikant fix si turnati-o peste castraveti.
Inchideti borcanele si le lasati la racit in paturi.
Este o reteta fff. buna, care tine pana tarziu, si care nu isi schimba gustul!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu