-avem nevoie de: - 1 pui
- 800ml suc rosii sau 400g de bulion
- 2 lg de faina
- 1 capatina usturoi, sare, piper
- 1 pahar de vi alb
- 1 lg de otet
- spalam puiul si il transam in bucati numai bune de pus la prajit
- intr-o tigaie punem la infierbantat uleiul, apoi punem bucatile de pui presarate cu sare si piper, si le prajim la foc mic, pana le rumenim frumos , apoi le scoatem pe o farfurie.
-apoi pe foc, intr-o cratita punem un pic de ulei din care am prajit puiul , si calim usturoiul , -adaugam sucul de rosii , vinul si otetul si fierbem la foc mic, pana scade
- adaugam si faina, care in prealabil am dizolvat-o in apa, si la sfarsit bucatile de pui fripte.
Gustam, iar la final daca ni se pare prea acruta, adugam cateva cristale de zahar.
Servim cu mamaliguta calda.
POFTA BUNA!
Arata delicios reteta. Sper ca imi va iesi si mie la fel :). Multumesc...
RăspundețiȘtergereCu placere! Si cu siguranta iti va iesi si tie!
RăspundețiȘtergere