luni, 25 martie 2013

Mancare cu conopida de post

Seamana cu o musaca, ba cu un sufleu, ba cu o mancare... nici eu nu stiu, dar e o bunatate de post!!!

Am folosit:
conopida
carofi
ceapa,
ciuperci sau ghebe
cascaval de post, sare
piper ,rozmarin
ulei masline
sos de rosii sau ardei    cciteste toata reteta

Se curata cartofii si se taie felii groase si se pun la fiert. Conopida se opareste in apa cu sare.Ciupercile se prajesc separat.
Acum, dupa ce s-au fiert cartofii, se scurg de apa se adauga ulei de masline si se presara rozmarin si sare si se amesteca.
Se taie ceapa felii se soteaza cu ulei . Se adauga conopida se lasa un pic, apoi puneti sosul de rosii si piperul.
Lasati cam 5 min.pe foc.

Se unge o forma de yena cu margarina. Se pun cartofii, conopida cu ceapa si sosul,apoi ciupercile.

 Amestecati usor, radeti cascaval deasupra ,apoi dati la cuptor cam, 10 min, pentru a se topi cascavalul.

Serviti cald cu muraturi.
Este o mancare usoara, ideala pentru cina, servind-o fara paine!!Post usor si pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu