Salata de piept de pui cu maioneza
Pentru aceasta reteta , va trebuie urmatoatele:
- 2 buc.piept de pui
- o cutie de ciuperci
- 3 castraveciori murati
- 5 oua
- sare, piper, usturoi
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe si se dezoseaza,castraveciorii se taie cubulete cit mai marunt, apoi se scurg de zeama, se scurg si ciupercutele, apoi se amesteca, se sareza si se pipereaza dupa gust. Se face o maioneza din 3 oua fierte si 2 crude , care se pune peste compozitia de mai sus ,se omogenizeaza iar la urma se adauga in compozitia finala citiva catei de usturoi, pisati fin. Se lasa in frigider cam 1-2 ore , ca sa isi imprumute gusturile, apoi pe foi de salata verde mai mici, se pun gramajoare cu lingura , ca niste cosulete si se orneaza cu maslinute sau orice va place. Eu aici am ornat mai simplu, din lipsa de timp.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu